Патентний пошук : презентація - (:unkn) unknown (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2024)
Патентний пошук – вивчення масиву охоронних документів різних країн з метою виявлення серед них патенту на винахід чи відкриття, аналогічне зробленому чи дослідженому.
Keywords: критерії пошуку патенту; патентні класифікації