Підвищення ефективності теплоутилізаційних технологій для котельних установок комунальної теплоенергетики - Вороновский, Игорь Богданович; Вороновський, Ігор Богданович; Voronovskyi, Ihor; Кузьмін, О. І. (My University, 2018)
Проаналізовано сучасні теплоутилізаційні технології для газоспоживальних котельних установок комунальної теплоенергетики і виявлено шляхи підвищення їхньої ефективності
Keywords: теплоутилізаційні технології; утилізація; теплоенергетика; нагрівання води; хімічне водоочищення