Визначення виду розподілення питомих витрат електроенергії на борошномельних підприємствах - Саржан, С. В.; Карпова, О. П.; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina (ТДАТУ, 2012)
Реалізації програми енергозбереження у сільськогосподарському виробництві приділяється велика увага. Один із шляхів енергозбереження при помелу зерна на млинах - розробка науково-обгрунтованих питомих норм витрати електроенергії, впровадження яких дозволить економити 8-10% електроенергії.
Keywords: електроенергія; борошномельні підприємства; енергозбереження у сільськогосподарському виробництві; зерно; млин