Методика розрахунку та вибору тягового електродвигуна в приводі мотоблока - Ковальов, Олександр Вікторович; Ковалев, Александр Викторович; Kovalov, Oleksandr (My University, 2010)
Проведено порівняльну оцінку властивостей електродвигунів постійного і змінного струму ти наведено методику розрахункового визначення потужності й вибору тягового електродвигуна мотоблока з централізованим електропостачанням.
Keywords: електродвигун; мотоблок; електропривод; потужність