Обґрунтування основних параметрів процесу ущільнення рослинної сировини двошнековим живильником - Мілько, Д. О. (ХНТУСГ, 2007)
UK: В статті викладено матеріали щодо визначення основних показників процесу ущільнення рослинної сировини двошнековим живильником. RU: В статье выложены материалы относительно определения основных показателей процесса уплотнения растительного сырья двошнековым питателем.
Обоснование основных параметров процесса i уплотнения растительного сырья двошнековым питателем
Keywords: ущільнення; рослинна сировина; двошнековий живильник; корма; зберігання; силос; зелена маса