Опис до патенту на корисну модель № 94222 "Вібромасажер м'яса" - Гвоздєв, О. В.; Ялпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Клевцова, Т. О. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2014)
Вібромасажер м'яса містить змонтований на траверсі обертовий барабан, на зрізі бічної поверхні якого розташований завантажувально-розвантажувальний люк, а траверса оснащена вібратором і через пружини опирається на раму, установлену на регульовані віброопори, причому бічна поверхня барабана має додатковий симетричний зріз, на якому розташований додатковий завантажувально-розвантажувальний люк, а пружини оснащені пристроєм для регулювання сили їхнього стиску
Keywords: вібромасажер м'яса; м'ясопереробна промисловість; масування сировини; маринування сировини