Пневморешітний сепаратор із замкненою повітряною системою - Михайлов, Євген Володимирович; Михайлов, Евгений Владимирович; Mykhailov, Yevhen; Афанасьєв, О. О.; Задосна, Наталія Олександрівна; Задосная, Наталья Александровна; Zadosna, Nataliia; Mykhaylov, Yevhen; Mykhaylov, Yevhen (Сумський національний аграрний університет, 2016)
В роботі представлено удосконалення пневморешітного сепаратора із замкненою повітряною системою за рахунок встановлення блоку керованих жалюзі, які підвищують ефективність пневмосепарації.
Keywords: попередня обробка зерна; очищення зерна; пневматичні сепаратори; пневматичні аспіратори; пневмосепарація; пневмосепаруюча камера; замкнена повітряна система; повітряний потік