Реалізація можливостей програмного комплексу AutoCad в роботі кадастрового інженера - Мацулевич, Ю. О.; Якунічева, Анастасія Юріївна; Якуничева, Анастасия Юрьевна; Yakunicheva, Anastasiia (ТДАТУ, 2020)
Проекти у сфері землеустрою і кадастру нерухомості представляють сукупність графічних і текстових документів, що постійно оновлюються, змінюються з плином часу проектов і документації. У зв'язку з тим, що проектування землеустрою є не одноразова дія, а безперервний процес, система автоматизованого проектування в землеустрої повинна розроблятися як постійно діюча автоматизована система, безперервно пов'язана із загальною системою державного регулювання процесу організації землеволодіння і землекористування.
Keywords: землеустрій; кадастр; кадастровий інженер; AutoCad