Теоретичні та практичні аспекти розвитку обслуговуючих кооперативів - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (Житомирський національний агроекологічний університет, 2012)
UK:Розглянуто теоретичне підгрунття сутності обслуговуючої кооперації та її типів, актуальність розвитку на міжнародному рівні. Проаналізовано діяльність сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу “Козацький зерновий Союз”, виділено її сильні та слабкі сторони, недоліки фінансової підтримки. EN: The theoretical nature of ground service cooperatives and its types, importance of the development at the international level are considered. The activity of agricultural servicing cooperative societies "Cossack Grain Union", with its strengths and weaknesses, lack of financial support is analyzed.
Keywords: обслуговуючі кооперативи; кооперація