Креативний облік та його прояви - Цинцовська, Т. О. (ТДАТУ імені Дмитра Моторного, 2021)
На разі, існує велика кількість версій щодо такого поняття, як «креативний облік». Використання підприємствами інакших способів і методів ведення бухгалтерського обліку, а саме: керування даними та показниками фінансової звітності, викликає у науковців безліч протиріч. Постає таке питання: «Креативний облік, все ж таки, має позитивний чи негативний вплив та в чому полягає його сутність?»
Keywords: застосування оцінки для максимізації; застосування оцінки для мінімізації; прибуток; внутрішньогрупові операції; взаємокомпенсуючі операції