Сегментація туристичного ринку України - Батовський, Михайло (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Туристичний ринок України є складною та динамічною системою, що охоплює різноманітні сегменти споживачів. Сегментація цього ринку є важливим інструментом для ефективного управління туристичними потоками та розробки стратегій просування. Вона дозволяє туристичним компаніям та державним органам визначити основні групи споживачів, їхні уподобання та потреби.
Keywords: туристичний ринок; сегментація; туристична компанія