Інноваційні проєктно-технологічні рішення як основа проривних технічних рішень машинобудівних конструкцій - Ткачук, М. М.; Дьоміна, Наталя Анатоліївна; Ткачук, М. А.; Грабовський, А. (Запоріжжя : 2022, 2022)
UA: У роботі описано підхід до обґрунтування проривних технічних рішень машинобудівних конструкцій із підвищеними характеристиками. Він полягає у розширенні бази параметричного простору за рахунок об’єднання проєктних, технологічних, експлуатаційних та економічних чинників. Такий розширений простір варійованих параметрів має можливість обґрунтувати більш прогресивні технічні рішення порівняно із традиційними підходами. EN: This work describes an approach to justifying of breakthrough technical solutions of machine-building structures with increased characteristics. It consists in expanding the base of parametric space by combining design, technological, operational and economic factors. Such expanded space of varied parameters has the opportunity to substantiate more advanced technical solutions relatively to traditional approaches.
Ткачук М. М., Дьоміна Н. А., Ткачук М. А., Грабовський А. Інноваційні проєктно-технологічні рішення як основа проривних технічних рішень машинобудівних конструкцій. Розвиток сучасної науки та освіти : реалії, проблеми якості, інновації : матеріали ІІІ Міжнародної наук.-практ. інтернет- конференції (Запоріжжя, 30 вересня 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 102-107.
Keywords: проєктно-технологічне рішення; технічна характеристика; міцність; довговічність; дискретно-континуальне зміцнення; design and technological solution; technical characteristics; strength; durability; discretely continuous strengthening