Опис до патенту на корисну модель № 68623 "Спосіб підготовки приміщення до зберігання насіння та зерна" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державна служба інтелектуальної власності України, 2012)
Спосіб підготовки приміщення до зберігання насіння та зерна включає очищення його від зернових залишків, прибирання, провітрювання, дезінсекцію, дератизацію та дезінфекцію. Дезінфекцію здійснюють аерозолем металовмісного препарату на водній основі з біоцидними властивостями "Шумерське срібло"
Keywords: зберігання сільськогосподарської продукції; підприємство з переробки та зберігання зернопродуктів