Національно-патріотичне виховання студентської молоді як важлива складова соціокультурної діяльності бібліотеки - Голодова, Світлана Олександрівна; Голодова, Светлана Александровна; Holodova, Svitlana (ТДАТУ, наукова бібліотека, 2017)
У четвертому випуску інформаційного бюлетеня розміщено статті провідних фахівців з різних напрямків бібліотечної роботи, які висвітлюють досвід роботи наукової бібліотеки. Видання призначене широкому загалу працівників бібліотек вищої школи.
Keywords: національно-патріотичне виховання; соціокультурна діяльність