Формування і розвиток ринку інновацій у сільському господарстві - Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (My University, 2009)
UK: В статті розглянуто теоретичні аспекти щодо розвитку ринку інновацій. Обґрунтовано організаційну структуру та визначено функції ринку інновацій. EN: In article theoretical aspects concerning development of the market of innovations are considered. It is proved organizational structure and functions of the market of innovations are defined.
Keywords: ринок інновацій; інноваційний ринок; розвиток ринку інновацій; функції ринку інновацій