Маркетингові дослідження споживчих переваг на ринку хліба та хлібобулочних виробів - Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (My University, 2019)
Метою дослідження є вивчення процесу прийняття рішення про покупку, реакції на покупку, факторів, що визначають поведінку споживачів хліба та хлібобулочних виробів.
Keywords: хлібобулочні вироби; ринок хліба; поведінка споживачів