Механізм керування направляючих лопаток пневморешітного сепаратора - Михайлов, Євген Володимирович; Михайлов, Евгений Владимирович; Mykhailov, Yevhen; Задосна, Наталія Олександрівна; Задосная, Наталья Александровна; Zadosna, Nataliia; Афанасьєв, О. О.; Afanasyev, O.; Довгополий, Ю. Б.; Dovgopoliy, U.; Mykhaylov, Yevhen (ТДАТУ, 2017)
UK: В роботі представлено вдосконалення процесу роботи пневморешітного сепаратора за рахунок встановлення механізму керування направляючих лопаток у пневмосепаруючій камері. RU: В статье представлено усовершенствование процесса работы пневморешетного сепаратора за счет установки механизма управления направляющих лопаток в пневмосепарирующей камере. EN: The paper presents an improvement in the operation of a pneumatic screen separator by installing a control mechanism for the guide vanes in a pneumatic separating chamber
Механизм управления направляющих лопаток пневморешетного сепаратора
Mechanism of controlling guides of the pneumatic separator
Keywords: пневмосепарація; направляючі лопатки; ефективність; повітрявідокремлюючі домішки; повітряний потік