Основні напрями кадрового менеджменту у консалтинговій діяльності - Дорохов, Д. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
В сучасних умовах багато країн знаходять рішення проблем економічного зростання в підвищенні якості менеджменту, заснованого на отриманні, використанні та передачі знань. При цьому, рівень кваліфікації керівництва підприємств, організацій, фірм в деяких випадках недостатній для вирішення таких завдань внаслідок відсутності певних навичок, знань. Також недостатня їх кількість гальмує впровадження необхідних інновацій
Keywords: кадровий менеджмент; консалтингова діяльність; ринок консалтингових послуг