Особливості зовнішньої торгівлі України - Шостак, А. О.; Попова, Тетяна Вікторівна; Попова, Татьяна Викторовна; Popova, Tetiana (ТДАТУ, 2018)
Виважена державна політика стимулювання експорту, організація оперативної роботи державних органів щодо активного просування української експортної продукції на зовнішні ринки та захист інтересів вітчизняних експортерів за кордоном зможуть зміцнити позиції України на світових ринках.
Keywords: зовнішня торгівля; стимулювання експорту; державна політика; зниження зовнішнього обороту товарів