Методика перевірки математичної моделі повороту МТА на адекватність - Жокін І. О.; Надикто, Володимир Трохимович; Nadykto, Volodymyr (Харків: ДБТУ, 2025)
Метою публікації є апробація методики перевірки на адекватність математичної моделі повороту тримашинного посівного агрегату. У якості оцінювального критерію прийнято коефіцієнт статистичних залишків. Математична модель визнається адекватною за умови, коли значення цього коефіцієнта знаходяться у діапазоні [-2; +2].
Keywords: апробація; математична модель