Таксономія фінансової звітності за МСФЗ - Клімова, А. О.; Захарова, Наталя Юріївна; Захарова, Наталья Юрьевна; Zakharova, Natalia (My University, 2020)
Фінансова звітність забезпечує повноту, послідовність, цільову спрямованість інформації, що дозволяє охарактеризувати різні аспекти і результати фінансово-господарської діяльності підприємства, які фактично отримані, виявити зміни, що відбуваються у динаміці та структурні зрушення, які спостерігаються на підприємстві та встановити потенційні наслідки, що матимуть вплив на подальший його розвиток. Одним з найактуальніших питань за останній час серед бухгалтерів та інших причетних до фінансової звітності в Україні стало питання щодо Таксономії МСФЗ та «нового» формату iXBRL.
Keywords: фінансова звітність; таксономія; міжнародні стандарти; класифікаційна система; обробка інформації