Вибір приводного електродвигуна шнека макаронного пресу - Щербаков, С. В.; Макенов, П. С.; Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (My University, 2021)
UK: Представлений алгоритм вибору і здійснено вибір асинхронного електродвигуна з короткозамкненим ротором нагнітаючого шнека макаронного пресу виробництва макаронних виробів, який забезпечує їх якісне виготовлення. EN: The algorithm of choice is presented and the choice of the asynchronous electric motor with a short-circuited rotor of the injection screw of the macaroni press of production of macaroni products which provides their qualitative production is carried out.
Keywords: приводний електродвигун; нагнітаючий шнек; прес; макаронні вироби; асинхронний двигун; drive electric motor; injection auger; press; pasta; induction motor