Шляхи застосування синтез-газу на транспортних засобах - Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh; Стефановський, Олексій Борисович; Стефановский, Алексей Борисович; Stefanovskyi, Oleksii; Мілаєва, Ірина Іванівна; Милаева, Ирина Ивановна; Milaieva, Iryna (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Сьогодні нафта є практично єдиним джерелом виробництва моторних палив, на одержання яких витрачається близько 50% нафти, що добувається у світі, (1,7 з 3,5 млрд. т). Зростання інтенсивності витрати нафти на виробництво вимагає пошуку замінників нафтового пального, що отримали загальну назву альтернативних моторних палив. EN: The use of synthesis gas as a fuel additive for carburettor and diesel engines is substantiated.
Keywords: альтернативні види палива; синтез-газ; двигун; транспортний засіб; alternative fuels; synthesis gas; engine; vehicle