Виробнича практика студентів: проблеми та шляхи їх вирішення - Левченко, Ольга Петрівна; Левченко, Ольга Петровна; Levchenko, Olha (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
В статті розглянуті основні положення проведення виробничої практики студентами спеціальності «Облік і аудит» на підприємствах – базах практики
Productive practice of students : problems and ways of their decision
Keywords: виробнича практика; бухгалтерія