Аналіз напрямків удосконалення конструкцій вертикальних змішувачів-кормороздавачів - Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii (My University, 2013)
Проведено аналіз можливих напрямків удосконалення конструкцій змішувачів-кормороздавачів з вертикальними робочими органами.
Keywords: кормороздавач; кормова суміш; годівля тварин; вертикальна система подрібнення-змішування