Експлуатація машинно-тракторного парку у приватному підприємстві “Заозерне” Каховського району Херсонської області: пояснювальна записка до дипломного проекту здобувача СВО Бакалавр - Ліподаєв, Олександр Вікторович (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Дипломний проект виконаний 6 аркушах креслярсько-графічних робіт і на 65 сторінках тексту пояснювальної записки. У першому розділі проекту представлена характеристика господарства та аналіз механізованого підрозділу. Другий розділ присвячений організації та плануванню використання машино-тракторного парка. Розробці конструкції для миттєвого відключення нагнітальної магістралі гідросистеми присвячений третій розділ проекту. У четвертому розділі розроблені основні заходи щодо охорони праці. Економічне обгрунтування проектних рішень виконано в п’ятому розділі.
Keywords: запірний клапан; гідророзподільник; сполучна муфта; гідророзподільник; лущення стерні; охорона праці; агроінженерія