Пошук альтернатив існуючим системам збуту - Нехай, Вікторія Василівна; Нехай, Виктория Васильевна; Nekhai, Viktoriia (Доля, 2012)
В наш час стає особливо помітним перехід від ринку продавця до ринку покупця. Зростає ступінь конкуренції між товарами схожого призначення. Конкурентоздатність підприємства залежить від того, наскільки правильно та зважено організований маркетинг, а також від того, чи удосконалюється він у відповідності до вимог ринку.
Keywords: ринкова економіка; прибуток; орієнтація збуту; ринкові засади; організація збутової мережі; споживач; збут продукції підприємств; конкурентоздатність; маркетинг