Шкідники у насадженнях персика в зоні Степу України та методи регулювання їх чисельності. - Юдицька, Ірина Валеріївна; Yudytska, Iryna; Нєжнова, Ніна Геннадіївна; Niezhnova, Nina (Біла Церква: БНАУ, 2023)
Monitoring pests in gardens with the selection of dominant species is the main component for building an effective system of protection of perennial orchards. In peach orchards, the quantity and quality of the crop were affected by two types of pests, namely the oriental fruit moth and the peach twig borer.//////////////Моніторинг фітофагів у садах з виокремленням домінуючих видів є основною складовою для побудови ефективної системи захисту багаторічних насаджень. У насадженнях персика на кількість і якість врожаю впливали два види шкідників, а саме східна плодожерка та фруктова смугаста міль.
Pests in peach orchards in the steppe zone of Ukraine and methods of regulating their numbers.
Keywords: oriental fruit moth; peach twig borer; monitoring; insecticides; peach; східна плодожерка; фруктова смугаста міль; моніторинг; персик; інсектициди