Інтеграція фізичної та технологічної освіти при підготовці фахівців з енергетики - Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona (My University, 2021)
у результаті проведення досліджень здобувачі вищої освіти засвоюють не лише фізичні знання, але й технічні, які, на відміну від фізичних, є менш абстрактними та ідеалізованими. Запропонований підхід допомагає розкрити можливі зв’язки фізики з іншими галузями та тенденції їхнього розвитку. Студенти, після виконання запропонованих робіт, відмічають зростання інтересу до майбутньої професійної діяльності.
Keywords: дослідження; фахівці; енергетика; вища математика; фізичні знання