Методичні вказівки до лабораторних занять для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 075 «Маркетинг» (на основі повної загальної середньої освіти) 1-4 курс з дисциплін «Іноземна мова (за професійним спрямуванням) (англійська)» та «Іноземна мова» денної форми навчання, факультет економіки та бізнесу - Кравець, Олена Олександрівна; Кравец, Елена Александровна; Kravets, Olena (Мелітополь: ТДАТУ ім. Д. Моторного, 2020)
Навчальна дисципліна «Англійська мова» має на меті формування у здобувачів вищої освіти англомовної професійної комунікативної компетенції всіх видів іншомовної мовленнєвої діяльності (читання, говоріння, аудіювання, письма), а також подальший розвиток набутихна попередньому етапі навчання загальних (знання світу, соціокультурні знання, міжкультурне усвідомлення, «компетенція існування», вміння вчитися, мовна і комунікативна свідомість, загальні фонетичні здібності, дослідницькі вміння) та комунікативних мовленнєвих компетенцій (лінгвістичної, лексичної, граматичної, семантичної, фонологічної, орфографічної, орфоепічної).
Keywords: іноземна мова; англійська мова; лабораторні заняття