Інноваційні рішення для технологій виробництва сільськогосподарської продукції - Черкун, Віталій Володимирович; Черкун, Виталий Владимирович; Cherkun, Vitalii; Пеньов, Олег Валентинович; Пенев, Олег Валентинович; Penov, Oleh (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Виробництво машин та обладнання є найбільш вагомим сектором, який забезпечує технологічний розвиток економіки країни та агропромисловий комплекс (АПК) засобами виробництва. EN: Presents the main directions of scientific and technological progress in the field of agricultural mechanization at the present stage, aimed at creating a competitive, sustainable and environmentally safe production of agricultural products.
Keywords: інноваційні технології; механізація сільського господарства; ресурсозберігаючі технології; agricultural mechanization; innovative technologies; machinery and equipment