Властивості тиристорів і способів їх вимикання в комутаційних апаратах постійного струму з комутуючим конденсатором - Гнатовський, М. Л.; Пшеничний, М. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
В техніці відомі переваги тиристорних ключів є їх висока перевантажувальна здатність в короткочасних режимах роботи
Keywords: тиристорні ключі; комутаційний апарат постійного струму з комутуючим конденсатором; ланцюг постійного струму; апарат постійного струму