Впровадження освітніх інновацій при викладанні дисциплін з переробки сільськогосподарської продукції - Олексієнко, В. О.; Ялпачик, Ф. Ю.; Oleksiienko, Vadym; Ialpachyk, F. Iu. (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
В статті розглянуто проблемні моменти впровадження освітніх інновацій в навчальний процес і запропоновано методику підвищення ефективності підготовки студентів до підсумкового контролю.
Implementation of educational innovations in teaching disciplines on agricultural produce processing
Keywords: освітні інновації; аналіз досліджень