Параметри діагностування перетворення електричної енергії в асинхронному електродвигуні - Курашкін, Сергій Федорович; Курашкин, Сергей Федорович; Kurashkin, Serhii; Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Іryna (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
Проведено дослідження перетворення електричної енергії а асинхронному електродвигуні за параметрами діагностування, у якості яких прийняті коефіцієнти втрат електричної енергії та витрати ресурсу ізоляції
Diagnostic parameters of electric energy transformation in asynchronous electric motor
Keywords: ресурс роботи електродвигуна; швидкість теплового зносу ізоляції