Комп’ютерне моделювання при дослідженні процесу гомогенізації молока - Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia (ТДАТУ, 2020)
В результаті даного моделювання можна розрахувати значення тиску та градієнту швидкості потоку в заданій точці. Отримані данні можна використовувати для побудови графіків та отримання рівнянь, які допоможуть встановити залежність ступеня гомогенізації від основних факторів процесу.
Keywords: гомогенізація молока; критерії Вебера; комп’ютерне моделювання; Ansys Workbench; моделювання