Іноземна мова (англійська): методичні вказівки до лабораторних занять для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 071 «Облiк і оподаткування» (на основі повної загальної середньої освіти) - Жукова, Тетяна Василівна; Жукова, Татьяна Васильевна; Zhukova, Tetiana (ТДАТУ, 2020)
Методичні вказівки містять теми та зміст лабораторних занять з курсу, порядок їх проведення та рекомендації щодо підготовки студентів до лабораторних занять вдома, розподіл балів та критерії оцінювання.
Keywords: студент; лексика; граматика; володіння іноземною мовою; навчання англійської мови