Сommon approaches analysis of wind power integrating into the grid - Lysenko, Olha; Лисенко, Ольга Валеріївна; Лысенко, Ольга Валерьевна; Adamova, Svitlana; Адамова, Світлана Вікторівна; Адамова, Светлана Викторовна (ТДАТУ, 2013)
EN: Еhe basic problems of the integration of wind power into the grid was revealed, a number of requirements for wind power plants was proposed for their stable operation in the grid. RU: Представлены основные проблемы интеграции ветрэнергетики в энергосистему, предложен ряд требований для ветроэлектростанций с целью их стабильной работы в энергосистеме. UK: Представлені основні проблеми інтеграції вітроенергетики в енергосистему, запропоновано ряд вимог для вітроелектростанцій з метою їх стабільної роботи в енергосистемі
Анализ основных подходов интеграции ветроэлектростанций в энеросистему
Аналіз основних підходів інтеграції вітроелектростанцій у енергосистему
Keywords: grid; wind power plant (WPP); integration; transmission network; grid connection requirements