Перспективність методу електрофлотації і можливість його використання для очищення стічних вод - Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola (ТДАТУ, 2020)
Результатом проведеної роботи став висновок того, що реконструкція очисних споруд проводиться на підставі відповідності застосовуваних технологічних рішень і цільових показників роботи технології очищення стічних вод сучасним вимогам, а також зіставленням з кращими аналогами.
Keywords: електрохімічне очищення води; електроліз; електрофлотаційні установки; очищення стічних вод; процес флотації