Надійність інтегрованої звітності у забезпеченні сталого розвитку - Сокіл, Олег Григорійович; Сокол, Олег Григорьевич; Sokil, Oleh; Звєздов, Г. (My University, 2020)
Теперішні тренди зміни фінансової і не фінансової звітності ведуть до більшого взаємозв’язку та перетинання методів і засобів обліку, які в свою чергу активізують аналітичну складову. Це в решті-решт призводить до організаціїсистеми обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку, як упорядковану, самостійну, повністю або частково децентралізовану, відповідну цілям управління систему спостереження, збору, ідентифікації, реєстрації, узагальнення, обробки, контролю і аналізу економічної, соціальної та екологічної інформації, заснованої на перевагах сучасних потреб для розроблення, обґрунтування й ухвалення управлінських рішень сталого розвитку сільськогосподарських підприємств.
Keywords: сталий розвиток; звітність; витрати; додана вартість