Корпоративні облігації в системі фондового ринку України - Якушева, Інна Євгенівна; Якушева, Инна Евгеньевна; Yakusheva, Inna (My University, 2021)
Ринок облігацій підприємств є важливою компонентою ринку цінних паперів, виступає стимулом розвитку реальної економіки і засобом диверсифікації інвестицій його учасників. Нажаль, сьогодні в Україні він знаходиться в стадії становлення, демонструє вкрай низьку капіталізацію і не може розглядатися як потужне джерело залучення фінансових інвестиційних ресурсів до емітентів (підприємств і фінансових установ)
Keywords: ринок облігацій; ринок цінних паперів; реальна економіка; засіб диверсифікації інвестицій; низька капіталізація; залучення фінансових інвестиційних ресурсів