Маркетингові аспекти вирощування мікрозелені - Пушкар, О. В.; Райков, Р. А.; Сокіл, Яна Сергіївна; Сокол, Яна Сергеевна; Sokil, Yana (ТДАТУ, 2020)
Економічний ефект проекту представлений доходом, що отримають працівники новоствореного підприємства та додатковими відрахуваннями в місцевий бюджет. Підприємство планує отримати виручку від реалізації у розмірі 2,9 млн.грн, з яких чистий прибуток після сплати податків складе 2,4 млн. Реалізація проекту є ефективною, оскільки рентабельність виробництва дорівнюватиме за розрахунками автора 153,4%.
Keywords: овочева продукція; мікрозелень; бізнес; реалізація продукції; цифрова реклама; соціальні мережі