Поліпшення техніко-економічних показників газових двигунів застосуванням газотурбінного наддуву - Шардін, В. С. (ТДАТУ, 2020)
Зниження потужності бензинового двигуна під час його переобладнання в газовий, що працює на стисненому природньому газі, не говорить про те, що газові двигуни в принципі розвивають меншу потужність, ніж бензинові. Напроти, потужність газових двигунів із таким же робочим об’ємом циліндрів, як у бензинового, може бути навіть більшою, чим в останнього.
Keywords: газові двигуни; використання наддуву газового двигуна; компресор тиску; турбокомпресор