Ефективність інновацій в аграрній сфері - Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsaienko, Mykola (ЛНАУ, 2013)
Застосування інновацій в аграрній сфері забезпечує стійке економічне зростання, підвищує виробничий та соціальний розвиток суспільства, гарантує економічну безпеку та стабільність. Інноваційна діяльність в агропромисловому комплексі відкриває можливості для подальшого вдосконалення виробництва, розвитку сільських територій, наростання обсягів продажу товарів й одержання високих прибутків, що обумовлює актуальність проблеми ефективності інновацій в аграрній сфері.
Keywords: ефект; інноваційна діяльність в аграрній сфері; класифікація видів ефектів; ефективность; критерії; показники; види ефектів; вдосконалення критеріїв