Дослідження причин пошкодження ізоляції трансформаторів в агропромисловому комплексі - Попова, Ірина Олексіївна; Чаусов, Сергій Володимирович; Popovа, Iryna; Chausov, Sergiy (Toronto, Canada : Perfect Publishing, 2025)
UA: В роботі досліджено специфічні умови роботи силових трансформаторів сільських підстанцій, основні причини пошкодження елементів конструкції трансформаторів, виявлено експлуатаційні впливи, які впливають на конструкційну надійність їхніх основних елементів.
Keywords: силовий трансформатор; обмотки; магнітопровід; фактор; дефект; експлуатаційний вплив; діагностичний признак