Тенденції та механізм протидії втечі капіталу з України - Булаєва, Б. Є. (My University, 2019)
Тіньова економіка досі є однією з найбільших загроз для економіки України. Це може ускладнювати кризу та погано позначатися на іміджі країни. Саме з цього приводу треба розробити ефективні механізми протидії цього процесу та розшукати і повернути активи, які були незаконно виведеними.
Keywords: капітал; тіньова економіка; корупція; національна валюта