Планування використання транспортних засобів у товаристві з обмеженою відповідальністю Агрофірма «Агротис» Володарського району Донецької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Никишенко, Андрій (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
У першому розділі дипломній роботі зроблений аналіз виробничої діяльності господарства. У другому розділі проведені розрахунки плану перевезень вантажів; техніко-економічних показників використання автотранспорту; розроблений план експлуатації і розраховані витрати коштів на транспортні роботи. У третьому розділі розглянуті питання безпеки праці при експлуатації автомобілів. У четвертому розділі зроблена техніко-економічна оцінка розроблених у роботі заходів
Keywords: автомобіль; показники використання; технічна експлуатація; собівартість перевезень