Аналіз технологій виробництва концентрованого яблучного соку - Гарабажій, К. А.; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena (ТДАТУ, 2018)
Концентрований сік з яблук має високу харчову та біологічну цінність. Найбільш ефективним методом концентрування є вакуумне випарювання.
Keywords: яблучний сік; вакуумне випарювання; концентрований сік; вакуум-апарат; яблуко