Програмна навчальна система для дисципліни „Комп’ютерна схемотехніка” - Гешева, Г. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2018)
Зі зростанням значущості комп’ютерної техніки у житті сучасного студента постає потреба в удосконаленні навчального процесу за рахунок впровадження у навчальний процес мультимедійних технологій, які б надавали не тільки інформацію у вигляді «сухого» тексту, а спонукали студентів до активних дій, викликали інтерес до вивчення матеріалу. Таким вимогам відповідає один із мультимедійних засобів – електронний посібник.
Keywords: комп'терна схемотехніка; Borland С++ 6