Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 14, т. 1 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2014)
У збірнику наукових праць публікуються матеріали за результатами досліджень у галузі механізації сільського господарства, харчових виробництв, переробки та зберігання сільськогосподарської продукції, енергетики та автоматизації процесів агропромислового та харчового виробництв
Keywords: падающий барабан; мякоть; привод; плунжер; аналіз; метод; напої; якість молочної продукції; травмування зерна; врожайність зернових; зерномети; падіння насіння; модель подрібнення; отвори дифузорів