Стратегічний аналіз зовнішнього середовища підприємств сокової галузі - Шквиря, С. В.; Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (My University, 2019)
Стратегічний аналіз зовнішнього середовища відбувається через дослідження факторів, які впливають на підприємство та визначають ефективне функціонування та досягнення цілей.
Keywords: стратегії поведінки підприємства; зовнішнє середовище; підприємство ТОВ «Трина»; ринок соків